Ring oss direkt: +46-980-430 60
Katterjokk, innan Riksgränsen Se på karta

Om oss

Mer information Om oss

De är enkelt att vistas hos oss, du kan bo i våra nybyggda fräscha lägenheter/rum med eget kök, samtliga med fin fjällutsikt.

Du kan fixa maten själv eller besöka populära ebbes kök som erbjuder mat för alla, både enklare rätter och a´la carte, en restaurang i Riksgränsen fjällen, med utsikt mot bland annat berget Vassitjåkka. Du kan under vintersäsongen passa på att besöka After Skin på ebbes kök.

 

Vi välkomnar alla och hoppas alla ska trivas hos oss. Skoteråkare, skidåkare, vandrare, fiskare och alla andra livsnjutare. Vi kan erbjuda er en avspänd och enkel miljö i foten av en vildmark som lämnar få oberörda.

Konferens med service

Du kan nyttja vårt mindre konferensrum (10 pers) för din arbetsplatsträff, och om så önskas få full service med mat och dryck. Du kan handla en glass i Konsum butiken och gå över till lägenheten och slappna av framför 32tums TVn. Du kan om du ska ut på fjället, handla allt du behöver i matväg på Konsum.

Vill du ha det lilla extra så har vi även större lägenheter med egen bastu. Vill du prova något riktigt härligt så passa på att boka en kväll i våran vedeldade utebastu som du når i bara badtofflorna från hotellet.

Du kanske har andra önskemål? Testa oss, de går nog att ordna. Observera att mellan lägenheterna, ebbes kök och Konsum rör du dig hela tiden inomhus.

 

Varmt välkomna!

Andreas Sandström

 

Skicka en föfrågan

Skicka oss ett meddelande med ditt önskemål om rum, ankomstdatum och antal nätter som du önskar boka så återkommer vi till dig inom 24 timmar.